zwanger raken


Zwangerschapsvoortekens

Vrouwen hebben vaak zo'n zesde zintuig. Ze voelen ineens dat ze zwanger zijn. Nog geen zwangerschapstest gezien of ze merken aan die kleine dingen dat het raak is. Het niet ongesteld worden, is een redelijke graadmeter, maar is geen teken aan de wand.

Soms blijft bij een vrouw ongesteldheid gewoon uit door stress of spanning of komt deze pas later op gang. Ja, moeder natuur maakt het ons er niet makkelijker op; vrouwen kunnen gewoon ongesteld zijn en zwanger. Surprise!
Klaagt de dame echter over moeheid, misselijkheid, vaker naar het toilet moeten, iets grotere / gespannen borsten, pukkels of heeft ze meer stemmingswisselingen dan normaal en meer behoefte aan slaap, dan kan het goed zijn dat het wel raak is.

Niet alle genoemde symptomen hoeven aanwezig te zijn bij een zwangere vrouw, maar dit zijn wel de meest voorkomende eerste zwangerschapsverschijnselen. Er zijn ook vrouwen die nergens last van hebben en slechts wat vermoeider zijn. Een zwangerschapstest kan uitkomst bieden, mits deze niet in een te vroeg stadium wordt uitgevoerd. Wordt een test te vroeg gedaan dan geeft deze aan dat er geen baby op komst is, maar het tegengestelde kan waar zijn. Is de dame toch niet zwanger en is dat wel wenselijk dan zijn er meerdere mogelijkheden om de zwangerschap te bevorderen en manieren om de meest vruchtbare dagen te bepalen van haar cyclus.

Bedenk; iedere maand nieuwe ronde, nieuwe kansen.

 

Babynamen top 10


1.   Daan                  1.   Sophie
2.   Tim                     2.   Lieke
3.   Jayden               3.   Julia

De Nederlandse babynamen top 10 >

Zwanger rakenzwangerbevallenbabypapa regelt