zwanger raken


Vruchtbaarheid man

Natuurlijk heb jij superzaad, maar daarmee krijg je niet per definitie een vrouw zwanger.
Meer het aantal zaadcellen dat in het sperma aanwezig is, bepaald de kans dat de dame zwanger wordt. Leeftijd  speelt daarbij zeker een rol.

Op de productie van zaad heb je helaas geen invloed. Wel kan je wat invloed hebben op de hoeveelheid zaadcellen die in een zaadlozing zitten. De lozing bestaat behalve uit zaad, uit veel vocht. Of jij kwalitatief superzaad hebt of niet, wordt bepaald door de verhouding zaadcellen en vocht.

Je begrijpt, hoe meer zaadcellen, des te beter.
Nu kan je de kwaliteit van de lozing wel ietwat beinvloeden. Laat je jonge heer een paar dagen met rust, waardoor een grotere hoeveelheid zaad in het sperma wordt bewaard. Dagelijks een feestje, zorgt namelijk helaas voor een lagere aanwezigheid van zaadcellen in iedere lozing. Voor het krijgen van superzaad is dus geduld gewenst.
Sex hebben rond de vruchtbare dagen  van de vrouw vergroot uiteraard de kans dat je prijs schiet.

Nu even slikken; het is raadzaam om vier tot zes dagen voor de 'geplande' sex met de dame, geen lozing te hebben. Maar gelukkig kunnen ook bepaalde sexstandjes het zwanger raken van jouw ega gunstig beinvloeden. En natuurlijk is een bepaalde levenstijl van invloed op jouw zaadkwaliteit.
 

Babynamen top 10


1.   Daan                  1.   Sophie
2.   Tim                     2.   Lieke
3.   Jayden               3.   Julia

De Nederlandse babynamen top 10 >

Zwanger rakenzwangerbevallenbabypapa regelt