zwanger


Zwangerschap
De zwangerschapstest heeft het uitgewezen: ze is zwanger . Een baby op komst ! Paniek of toch niet? In ieder geval gaat het gebeuren: jij wordt papa ! En papa worden is een bijzonder iets.

Een zaadje, jouw zaad, groeit in jouw partner uit tot een baby. Een knap staaltje werk van moeder natuur. Terwijl een zwangerschap haar geest en lichaam op zijn kop gezet, veranderd er tijdens haar ' zwanger zijn ' bij jou bijna niets. Het enige wat jij kan doen is je informeren over babyzaken en het maar over je heen laten komen. De vaders van Papa Worden slepen je er wel doorheen. En onthoudt: jullie zijn samen in verwachting, maar zij is zwanger en ondergaat het.

Deze 9 maanden dat je in verwachting bent, zijn bijzonder. Sta in de drukte van alledag af en toe hier regelmatig bij stil. Negen maanden zwangerschap lijken een eeuwigheid, maar de weken van de zwangerschap zijn zo om. Hoe dan ook, de verbazing en de ontroering zullen je overvallen als je uiteindelijk na de bevalling een baby in jouw armen houdt: jouw baby, papa!

Zwangerschap per week , lees wat in de zwangere buik gebeurd >>

Doe ideeën op in de namen top 10 >


FAQ aan Papa Worden over de zwangerschap

• Wat doet een zwangerschap met haar ?
• Hoe kondigt de bevalling zich aan ?
• Wat is het voedingsschema van een baby van 6 maanden ?
• Hoe verloopt in de eerste periode de zwangerschap per week ?

 

 

Babynamen top 10


1.   Daan                  1.   Sophie
2.   Tim                     2.   Lieke
3.   Jayden               3.   Julia

De Nederlandse babynamen top 10 >

Zwanger rakenzwangerbevallenbabypapa regelt